onsdag 21 september 2016

läsförståelse kapitel 5

Ni jobbade hårt med frågorna idag!! Hur kändes det? Var det svårt? Räckte tiden? Om inte, varför? Hade du hjälp av läsarbetet igår?


Jag läste era kommentarer från igår och ser att många av er tycker att det är givande att läsa tillsammans. Ni kan ju faktiskt göra det även om vi inte gör det på lektion. Ni kan träffas några stycken i grupper och läsa tillsammans.


Att samarbeta och utvecklas tillsammans med andra är många gånger mer givande än att kämpa för sig själv.


Läs nu vidare tillsammans eller på egen hand. På fredag ska kapitel 7 vara färdigläst innan ni kommer till lektionen.


Ha nu en bra fortsättning på dagen
Liselotte







9 kommentarer:

  1. Ayman32

    Jag har lärt mig lite från förra gången, så jag tror att idag är bättre än gången före den.
    Vilken sida är kapitel 7 ?

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Ayman32
    Jag har en fråga.
    finns regler för läsa melaan raderna frågor så jag kan skriva bra svar?

    SvaraRadera
  3. det gick bra idag för mig och för alla, tror jag. det var tillräcklig med tiden och vi pratade nog om hela punkter som fick vi genom frågorna igår. jag håller inte med det förslåget att läsa tillsammans genom några grupper, därför det möjligt att vi förstår fel några orden eller uttrycken. Då tror jag att det bättre att vi läser själva först. Sedan läser ni fort med att svara på mina frågorna samma som när du gör förre gången med kapital två, där vi ska lyssna hur stavas de svåra ordna och förstår rätt, och det skulle inte få så mycket tid som inte ni har.

    SvaraRadera
  4. det gick bra idag för mig och för alla, tror jag. det var tillräcklig med tiden och vi pratade nog om hela punkter som fick vi genom frågorna igår. jag håller inte med det förslåget att läsa tillsammans genom några grupper, därför det möjligt att vi förstår fel några orden eller uttrycken. Då tror jag att det bättre att vi läser själva först. Sedan läser ni fort med att svara på mina frågorna samma som när du gör förre gången med kapital två, där vi ska lyssna hur stavas de svåra ordna och förstår rätt, och det skulle inte få så mycket tid som inte ni har.

    SvaraRadera
  5. Jag tror att det gick bra för mig,men det var lite svårt med svaren,eftersom svaren var liknande och det räckte med tiden tror jag. Jag äter tårta och läsa boken.

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  7. Det gick bra med mig,jag försökte svara på alla frågor. Tiden var ganska tillräckligt.

    SvaraRadera