fredag 26 februari 2016

Presentationer

Det var mycket nerver idag, men ni kämpade på bra! Hur känner ni er nu?

Vi fortsätter på måndag med dem som inte hann idag. Nästa vecka blir det annars en mellanvecka med utvärdering, lite grammatik. Har ni några andra förslag? Veckan därpå startar vi ett tema om dialekter!

Nu tar vi helg! Ha det bäst!
/Sofia o Liselotte

11 kommentarer:

  1. Det var en bra dag. Alla gjorde bra jobbat och ville inte ge upp. jag uppskattar alla modiga elever som stod där och presenterade tröts att de var nervösa. Jag kände mig lite ledsen att för jag ville presentera men vinden inte blåser alltid som segelbåtar vill.

    MVH
    Den hundraåringen :]

    SvaraRadera
  2. det var roligt med presentationen för att jag gillar när vi har presentation i klassen även det är jobbig och stressigt men när jag gjorde min presentation jag känner mig lyckligt och glad och jag kunde höra eran åsikt om min presentation. Detta ger mig energi och själv förtroende. Jag vet att jag var inte mycket bra med språket och jag måste öva min språk men ni andra gjorde bra presentationer. Ni använde nya ord och bra kontakt med publiken. Bra jobbat ha det så bra i helgen

    SvaraRadera
  3. Nu måste jag går och vila för att jag ärr förkyld och har ont i halsen. Det är jobbig att prata, har ni någon förslag för mig att jag kan krya på mig och förvärvar min röst...

    SvaraRadera
  4. Jag var så otroligt nervös, jag glömde allt jag skulle säga och ju längre tid det gick desto svårare blev det. Till sist visste jag inte alls vad jag pratade om. Jag vet inte varför det blev som det blev, men hemskt var det. Fick total black out. Men ni andra var jätteduktiga. �� / Vera

    SvaraRadera
  5. Det gick bra för mig, trots att jag var lite nervös och glömde lite, men jag hade berättat allt. Jag tyckte det var intressant att höra era åsikter om min presentation, för att jag vill utveckla mig ännu mera. Tack för alla och trevlig helg!:)

    SvaraRadera
  6. För ett månad sen har jag tappat min röst så jag kan ge råd för dig, att drick varmvatten med honung och försöka inte prata. krya på dig Somaeyah.

    SvaraRadera
  7. Jag trodde att jag skulle vara nervös och kunna inte att presentera framför alla elever men det gick jättebra för mig, det är förträfflig att du ska lära oss lite grammatik eftersom jag behöver träna på :)

    SvaraRadera
  8. Det var en helt genant lektion

    SvaraRadera
  9. Innan jag gick till klassrummet mådde jag bra känsla, men när jag såg några studenter nervösa när de presenterade sina diskussioner blev jag rörig som dem men jag ska arbeta hårt för att presentera en bra diskussion.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  10. Oj, oj Sofia, du glömde skriva nya inlägg:D

    SvaraRadera