fredag 20 november 2015

Individuella samtal

Idag fick ni jobba på självständigt och vi tog ut er enskilt och pratade igenom kursen och hur läget ser ut för er. Tyckte ni att ni fick ut något av samtalet? Det var ju andra gången under hösten som vi gjorde så här. Tycker ni att det är tillräckligt?


På måndag ses vi igen och då tänkte jag att vi ska ta fram en gemensam bedömningsmall för era analyser. Vad menar jag med det?


Ha en fin och skön helg!
/Sofia och Liselotte

5 kommentarer:

  1. Tyvärr ska jag inte med på måndag,eftersom mina barns dagis ska vara stängd så jag måste vara med dem hemma.
    Det var ett bra samtal med oss idag.
    Lina

    Lina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förstår! Har du någon tanke vad som ska finnas med i bedömningen av analysen?

      Radera
  2. Du kommer att visa oss hur du ska bedömma våra analyser, och du ska kolla mest på våra analyser så att vi kan veta vad som är viktigt att fokusera på när vi skriver .. men tyvärr kommer ja inte komma till skolan på måndag , jag måste vara hemma med min barn.

    SvaraRadera
  3. Det var ett bra samtal med er. Jag förstod vad måste jag göra för att klara snabbt. Det bra om vi samlar en gång varje månad, och det blir bättre om vi gör den sista veckan av varje månad bara för uppgifterna som finns på Fronter, tycker jag.
    På måndag vill du att jobba på en små grupper och diskutera med varandra om vad vi gjorde under helgen om uppgiften för att ha nya tips.
    Vi ses på måndag

    SvaraRadera
  4. Jag håller med Suzi Och Amer Och det är jätte viktigt för oss för att fokusera mest på vad som är viktigaste att motivera på sina tankar om analysen, innan vi skickar den.LINA

    SvaraRadera