torsdag 20 november 2014

En härlig skrivuppgift

I tisdags missade vi Sofia eftersom hon hade en operation. Det var hemsk men det var inte livsallvarligt, tror jag. Krya på dig Sofia och hoppas du mår bra.Vi fick Rose-Marie som vikarie i klassen och det var roligt. Hon var så gullig och pigg i klassen och hjälpte så bra hon kunde. Vi hade henne som vikarie förut när Sofia var ledig från skolan också och vi jobbade med boken “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. I klassen var vi uppdelade i grupper. Vi fortsatte jobba med boken med henne och repetera och sammanfatta varje kapitel i boken. Hon ville att vi skulle berätta för henne vad som hade hänt i varje kapitel.  De andra i gruppen fick jobba med andra uppgifter utanför klassrummet.

Efter rasten fortsatte vi jobba med vår grupp. De andra fick jobba med att svara på frågor och vi jobbade med att skriva en personlig beskrivning eller nästan ett personligt brev, men om en annan person istället för oss. Vi skulle välja en person från boken och beskriva den här personen.

Vi ses imorgon! Och hoppas att Sofia kommer att vara med oss.

Ha det så kul allihopa.


Mvh Vince

1 kommentar:

  1. Det är bra att skriva personlig om en person som fnns i boken inte på riktig person. Det betyder att vi kan skriva både positiv och negativ. Men jag kan inte välja än.

    SvaraRadera