måndag 2 maj 2016

Fortsättning av presentationer

Vi fortsatte med presentationerna idag. Hur kändes det?


I slutet pratade vi lite om "åsikter" och jag vill att ni samlar lite åsikter här på bloggen. De ska handla om skolan och arbetslivet och helst vara kopplade till de artiklar som ni har läst. Exempel på en åsikt, alltså vad man tycker och tänker, kan vara "Jag tycker att alla elever på Kunskapsporten ska ha en egen dator." Så, nu vill jag läsa era åsikter här!


Vi ses imorgon och pratar vidare om insändare/argumenterande texter!
/Sofia

12 kommentarer:

  1. "Alla elever måste tänka mer på sin utbildning och väljer den bästa yrke som passar för båda samhället och sig själv." Det är min åsikt.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att det är vanlig att de flesta av arbetare eller elever känner stressa, men måste de alltid tänka att allt ska vara bra tillslut.

    SvaraRadera
  3. jag tror att den korta utbildning som högskola är bra och nyttig för att det leder till arbetsmarknad snabbt.

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att alla människor känner stress men vi kan tänka på varandra och kan göra våra liv bättre och lugnare. Olena

    SvaraRadera
  5. Jag tycker att det gick bra for maj idag trots att jag glomde en viktig ord. Jag tänker alltid hur kan jag få jobb snabbt. Jag anser att alla elever måste göra braktiken för att de bli van om arbetslivet eller for att de veta vilket jobb som passa mer för dem, då de ska kanske få jobb snabbare.

    SvaraRadera
  6. Jag tycker att det gick bra for maj idag trots att jag glomde en viktig ord. Jag tänker alltid hur kan jag få jobb snabbt. Jag anser att alla elever måste göra braktiken för att de bli van om arbetslivet eller for att de veta vilket jobb som passa mer för dem, då de ska kanske få jobb snabbare.

    SvaraRadera
  7. Jag tror att eleverna måste ta ansvar för sig själva. Om de väntar på en författare för att försvära deras rättigheter eller försöka lösa deras problemen, då kommer de aldrig att klara av livet. Det bästa att de avgör vad de vill själva och utifrån det rätt sättet.
    ( jag hinner inte att andra det rätt sättet ) :p

    SvaraRadera
  8. Svenska språket är en nyckel för Sverige så när vi vill studera eller jobba i Sverige måste vi lära sig svenska,jag tycker det. sedan kan vi göra vad vi vill.

    SvaraRadera
  9. Jag tror att eleverna måste ta ansvar för sig själva. Om de väntar på en författare för att försvära deras rättigheter eller försöka lösa deras problemen, då kommer de aldrig att klara av livet. Det bästa att de avgör vad de vill själva och utifrån det rätt sättet.
    ( jag hinner inte att andra det rätt sättet ) :p

    SvaraRadera
  10. Jag tyckte att det gick ganska bra för mig' min åsikt är att det är svårt att man får ett jobb i Sverige utan ett intyg om utbildning.

    SvaraRadera
  11. Enligt mig, bör regeringen stödja vuxenutbildning.
    Jag tycker att vuxenutbildning är jätte viktig för svenskt samhället .
    Jag anser att man som har gymnasieutbildning ska få bättre jobb.
    Enligt min åsikt, arbetsmarknaden utvecklas snabbt.

    SvaraRadera
  12. Jag tycker att det är bra om arbetare har bra mat i arbetsplatsen.
    Jag tycker att eleverna behöver mera data läxor.
    Enligt min åsikt, att bedöma inte eleverna för mycket för att det gör de mår stress alltid.

    Ayman32, Samman och Naser

    SvaraRadera