onsdag 20 april 2016

Skriv och berätta om idag!

14 kommentarer:

  1. I dag var jag borta men jag har skrivit en uppgift.jag hoppas att alla fick en bra dag..

    SvaraRadera
  2. Jag gick inte till skolan idag eftersom jag hade föräldrautbildning och det var sista gången . när jag kom tillbaka hem studerade jag på G bok .

    SvaraRadera
  3. Jag har tränat med grammatik häften och en sak vill jag fråga av lärare hur kan jag använda artikelös form i meningar?artikellös form tillhör med bestämd form och obestämd form.

    SvaraRadera
    Svar
    1. http://www.student.umu.se/under-studietiden/studieverkstad/skriftliga-uppgifter/skrivrad-och-sprakhjalp/obestamd-artikel-eller-artikellos-form/

      Kolla den här adressen där det förklaras lite!

      Radera
  4. Jag har tränat med grammatik häften och en sak vill jag fråga av lärare hur kan jag använda artikelös form i meningar?artikellös form tillhör med bestämd form och obestämd form.

    SvaraRadera
  5. Idag jobbade jag med en bok "Öva svensk grammatik" med kapitel personliga pronomen, reflexiva pronomen, possessiva pronomen, relativa pronomen och interrogativa pronomen. Olena

    SvaraRadera
  6. Idag började jag datakurs.jag har varit där från klockan ett till fera. Det var orolig därför att jag tycker inte att använda datoren. När jag kom hem kom jag inte ihog ganska alla informationen som jag fick.

    SvaraRadera
  7. Idag började jag datakurs.jag har varit där från klockan ett till fera. Det var orolig därför att jag tycker inte att använda datoren. När jag kom hem kom jag inte ihog ganska alla informationen som jag fick.

    SvaraRadera
  8. Idag på morgonen var jag på praktiken i grundskolan och på efter middagen skrev jag sammanfattning och läst en rapport. Efter skolan gick jag ut med min familj. På kvällen pluggade jag lite Engelska och matte.

    SvaraRadera
  9. Först gick jag till skolan och jobbade med svenska grammatik häfte till Kl:13
    Sedan gick jag till datakurs i ABF.

    SvaraRadera
  10. Först gick jag till skolan och jobbade med svenska grammatik häfte till Kl:13
    Sedan gick jag till datakurs i ABF.

    SvaraRadera
  11. Jag försökte svara på uppgifter som la på fronter och idag kommer jag att fortsätta att göra samma sak.

    SvaraRadera
  12. praktik dag i Secondhand :)

    Ayman32

    SvaraRadera
  13. Idag läste jag 3 böcker

    ayman32

    SvaraRadera