onsdag 30 mars 2016

Gemensam sammanfattning avsnitt 4

Imorgon tittar ni på avsnitt 5 på egen hand. Om någon inte kan titta hemma, kommer ni till mig så sätter jag igång en dator. ALLA ska titta inför fredag!


Länk till avsnitt 5: http://www.oppetarkiv.se/video/1320968/skargardsdoktorn-sasong-2-avsnitt-5-av-6




Dagens gemensamma sammanfattning kommer här nere:


Skärgårdsdoktorn


Sammanfattning avsnitt 4



Wilma planerar sin födelsedag. Hon vill ha en fest, men Johan vill ha kalas eftersom han inte vill inse att hon börjar bli vuxen. Wilma köper en blå klänning som pappa inte riktigt tycker om.  Maddo påverkar Wilma så att hon gör saker som hon kanske inte vill, men sedan bestämmer hon själv.


Agneta och Kalle har nyligen köpt ett hus på ön och har stora förhoppningar på framtiden. De brukar hyra häst och rida omkring. En dag faller Agneta av sin häst och Johan undersöker henne. Av en slump får hon veta att hon lider av leukemi. Att hon blir sjuk ingår inte i Kalles planering, så han sticker iväg. När Agneta läser hans fax blir hon besviken och arg.  I slutet av avsnittet kommer han tillbaka och ber om ursäkt, men hans fru är inte säker på att hon kan förlåta honom.


Johan får via Agneta veta att Helena Solberg är tillbaka på ön. Han blir nyfiken och söker upp henne. De gamla känslorna väcks igen när de träffas och de återtar försiktigt en relation. Wilma vill inte ha en ny mamma.


Axel misstänker att Jimmy slår Katarina och börjar spionera på dem. Katarina och Axels dotter, Eva, är sysslingar och han känner därför att han har ett ansvar för henne. Han får veta att det inte är Jimmy, utan en häst som har orsakat Katarinas blåmärken.


På festen tar Axel hand om musiken och dansen och försöker lära ungdomarna dansa ”på riktigt”. Wilma blir generad.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar