fredag 18 mars 2016

Feedback och utvärdering

Idag fick ni sitta med mig eller Liselotte i mindre grupper och vi gav feedback på era faktatexter. Vi tittade framförallt på strukturen i dessa och bara lite snabbt på språket, så att det var skrivet i presens och att inga jag fanns med. Vet ni att feedback eller respons ibland kallas för feedforward, kan ni förstå varför? Alltså varför vill man prata om framåt istället för bakåt?


Nu har ni chans att bearbeta era texter, innan vi lärare tittar lite närmare på dem. Det passar ju jättebra att göra på egen hand på måndag, eftersom ni har egna studier då. Ni får nästa vecka på er att lämna in den bearbetade texten i en ny mapp på Fronter.


På måndag tar vi emot nya elever och till vår grupp kommer det tre stycken, Susan, Hassan och även Poo, men hon har läst lite här innan också. Vi får ta emot dem bra då, när vi också startar ett nytt arbetsområde. Som jag skrev igår ska vi titta på en tv-serie tillsammans och det kommer nog bli jättebra och ni kommer förhoppningsvis lära er massa svenska:)


Det blir alltså en kort vecka nästa vecka tisdag-torsdag, för sen är det röda dagar fredag och även måndag veckan därpå. Då får ni långledigt, eftersom det är påsk.
Ha det bäst!
/Sofia och Liselotte

1 kommentar:

  1. Vad glad blir man efter en stress storm! vi har lite framför oss :]

    SvaraRadera