måndag 18 februari 2019

Träna på att kommentera text

Hur tänker ni att föreningen skulle kunna göra för att få fler medlemmar?
Vi pratade om frågan!


I t.ex. barngympa-gruppen står det: "Här blandas lek med allvar." Vad tror ni att de menar med det?
Det kan betyda att det finns ett mål med gymnastiken, men de gör det på ett roligt sätt genom att låta gymnasterna ta ansvar. Ledarna har en planering och vet varför de gör saker, men för barnen blir det bara något roligt. Om barnen leker en lek där de jagar varandra, tänker inte barnen på att det är bra träning, utan de har bara roligt tillsammans. Då når ledarna sitt mål. I alla lekar med regler blir det att lek blandas med allvar.


Varför tror ni att föreningen vill att man ska lämna  kontaktuppgifter vid anmälan?
Ni skriver svar enskilt som träning

8 kommentarer:

  1. Jag tror att föreningen behöver ha den kontaktuppgifter för att kunna ha den där person som vill börja träna i ledares planering. Sen finns
    det ett system och kö för de som är nya och vill börja träning så om föreningen inte får kontaktuppgiften då kan de inte lägga in honom i sitt system. Föreningen ska behöva ringa för att prata med de som har anmält sig eftersom det finns en kö för de som vill börja. Kontaktuppgifter är viktigt när det händer någonting med barnen under träning och då är det bra att ha snabb kontakt med föräldrar.

    SvaraRadera
  2. Jag tror att det är viktig att lämna kontaktuppgifter till anmälan för att om det kommer hända någonting med något barn har föreningen sitt ansvar att ta hand om barnet och ringer familjen och säger vad som har hänt där. t.ex. om något barn har skadat sig eller blivit sjuk

    SvaraRadera
  3. Jag tror att kontaktuppgift är viktig. Till exempel ska föreningen informera föräldrar om barn byta Group i Kungsör och för att lyssna på varje ide och varje åsikt och för att veta hur många barn som brukar komma till träningen. Föreningen vill snabbt ordna möte med föråldrar och barn. För att föreningen ska veta barns hälsa, när barns går hem behöver föreningen kontaktuppgifter

    SvaraRadera
  4. Det hjälper till att kontakta på snabbt sätt, när det händer händelse med barnen tillexempel under träningen bryter barnen ibland sitt ben och man måste agera snabbt. Om det inte finns kontaktuppgifter blir det svårt för föreningen att agera utan föräldern. Det finns andra anledning att när det finns ny information om föreningsaktiviteter och vill att alla ska veta till exempel ibland ändrar det träningstid eller träningsplats.

    SvaraRadera
  5. Jag tror att det är viktigt att lämna kontaktuppgifter vid anmälan därför att de ska återkomma när barnet är placerat. De ska kontakta vårdnadshavaren om något händer med barnet till exempel om barnet ramlar eller är sjuk. Om barnet har blivit bort under en länge tid de ska kontakta för att fråga om barnet vill försätta i gruppen.

    SvaraRadera
  6. Jag tänker att det är viktigt att lämna kontaktuppgifter vid anmälan för att föreningen inte behöver leta efter dem, så måste vi uppge några sätt för att föreningen ska få kontakt med oss.
    Det är viktigt av många skäl, för det första när vi anmäler för att bli medlemmar ska de ställa oss i kö, och när det finns en plats ska de kontakta oss på uppgifterna som vi uppgav själv vid anmälningen. Dessutom behöver de kontakta oss när vårt barn inte kommer och vi har inte aviserat dem, eller när vi aviserar dem om att vårt barn inte ska komma, så måste de veta vem vi är och vem vårt barn är.
    Och när föreningen vill meddela och informera oss när det finns en särskild händelse i föreningen eller om det finns något som ska hända i föreningen som att stänga någon dag t.ex. renovering eller underhåll.

    SvaraRadera
  7. jag tror att det är svårast att vara ledare till de som är födda 2014-2015.De lyssnar inte på vad du säger och vill göra allt på väg. Du måste titta på dem alltid eftersom de kan ramla, de kan slåss och gråta. Jag har inte upplevt denna situation men har varit på något liknande. jag har gjort praktik i förskolan så jag kan förstå att det är inte lätt. Jag vill att mitt barn ska delta i den här typen av aktiviteter när han kommer vara fyra år gammal men jag vill vara med ledarna för att hjälpa dem med mitt barn.

    SvaraRadera
  8. Det kan betyda att det finns ett mål med gymnastiken, men det gör det på ett roligt sätt genom att låta gymnasterna ta ansvar. Ledarna har en planering och de vet varför gör saker, men för barnen blir det bara något roligt. Om barnen leker en lek där de jagar varandra, tänker inte barnen på att det är bra träning utan de har bara roligt tillsammans. Då når ledarna sitt mål. I alla lekar med regler blir det att lek blandas med allvar.
    Rami

    SvaraRadera