tisdag 19 februari 2019

Gör minst tre uppgifter i den egna planeringen under den här perioden

Nu är det 4 veckor kvar av den här perioden. Det är flera av er som inte är så aktiva med uppgifter i er egna planering för delkursen. Därför har vi bestämt att alla ska göra minst tre uppgifter därifrån innan den här perioden är slut. Elever som var på lektionen idag, har informerat mig om vilka uppgifter som de ska göra klart och ni som inte var här idag, får göra det senare i veckan.


Detta gör vi för er skull, för att ni ska få träna mer och få kommentarer från oss lärare och ha möjlighet att bli klar med era delkurser. För ni vet att uppgifterna i den här planeringen ska göras klart, innan ni kan få betyg på delkursen?!


Annars läste vi texten om IF Rune högt idag och pass 2 gjorde eleverna en muntlig uppgift (kommentera). Detta gjordes mest som en träning inför samma skriftliga uppgift imorgon, men det kommer också skrivas in i era matrispapper om det blir godkänt.


Imorgon på provtiden gör nästan alla "kommentera faktatext" (inte IF Rune texten utan någon annan). Ni kommer att få välja tre frågor att skriva om utifrån den texten som ni får på provet imorgon. Några elever gör inte den uppgiften och det gäller:
Mhd T - gör bildspel
Dalia - gör skriv om fakta
Iman - gör budskapsreflektion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar