tisdag 19 mars 2019

Kommentera i grupp - välj en fråga

Träna på att kommentera “Ett litet rött paket”
·         Hur tror du att tjejen känner sig när hon får alla dyra presenter?
·         Hur tror du att tjejen tänker när killen gör allt för henne, men hon inte ger något tillbaka?
·         Hur tror du killen känner för tjejen? Varför fortsätter han att uppvakta henne?
·         Vad tror du finns i det lilla röda paketet?
·         Vad är det tjejen aldrig har förstått?

8 kommentarer:

  1. Jag tror att det finns i paketen kort. Skrivit på kortet, jag kära dig för att det kort uttrycker om vad finns i hjärta och korten är billig.

    SvaraRadera
  2. vad är det tjejen aldrig har förstått?
    Man kan tolka det på flera sätt som berör på olika saker, t.ex. hon har inte förstått att pengarna är inte allt i kärleken, eller att hon inte förstått hans riktige kärlek, eller det kan vara också att han tror att hon förstår inte att han är henne bästa kär som hon kan får.

    SvaraRadera
  3. Jag tror att när tjejen fick alla dyra presenter hon är glad och trevlig för att hon älskar mycket pengar och tänker bara på pengar och hon bryr sig inte om de andra killarnas brustna hjärtan och hon tycker om att leka med killars känslor.

    SvaraRadera
  4. Jag tror att hon var glad över på de här presenterna och hon tyckte att det var normalt att få sådana gåvor. Jag tror också att hon tyckte att hon var värdefull som alltid fick dyra presenter.
    Amira och Ensaf

    SvaraRadera
  5. Hur tror du att tjejen tänker när killen gör allt för henne, men hon inte ger något tillbaka?

    Vi tror att hon utnyttjar hennes utseende och hon tänker att hon har många fördelar och har frihet att välja mellan dem som älskar henne och som är bästa för henne enligt hennes standard. Och hon känner sig inte tvingad att göra något eftersom hon inte har tvingat dem att ge henne presenter.

    Mhd - Hanna

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  8. Hur tror du killen känner för tjejen? Varför fortsätter han att uppvakta henne?
    Jag tror att mannen vill få den kvinna som drömmar och allt han gör i sitt liv är i slutet för detta syfte som utbildning , arbete , tjäna pengar och intresse för utseende genom sport eller kläder .
    Sex är nyckeln till allt särskilt när man har dessa känslorför kvinna och inte kan få, då blir känslorna större och problemen växer upp och man ser hela världen genom detta kvinna som hon kan styra honom om hon vill.

    SvaraRadera