tisdag 15 maj 2018

Fortsätt kämpa in i det sista...

Oj, oj vad ni kämpar på bra! Det har varit väldigt mycket för er nu, med uppgifter varje dag! Stackars er! (och oss som ska bedöma allt:)) Detta gör vi ju för att ge er en chans att bli klar med er delkurs nu till den 18:e maj. Några av er blir ju det och kan påbörja nästa delkurs i sommar och några kommer att fortsätta med samma delkurs under sommaren. Ni ser ju på era bedömda uppgifter, som ni har fått tillbaka i era plastfickor, hur resultatet ser ut, även om vi inte har bedömt allt ännu. På fredag får vi fatta beslut om ni ska fortsätta eller om ni börjar på nästa delkurs.


Så här ser resten av veckan ut:


Onsdag 16 maj
Alla elever gör en bearbetning av en text, som man har skrivit tidigare. Vi har valt ut texter, som vi har bedömt. Uppgiften är att förbättra texten utifrån lärarens kommentarer.


Torsdag 17 maj
Några elever kommer till V1 (provsalen för SFI) för att göra lite kompletterande uppgifter, alltså uppgifter som man har missat eller behöver förbättra. Elever som ska komma 12.30 är:
Salam (1 uppgift), Pirwen (2 uppgifter), Jerry (1 uppgift), Zaid (1 uppgift) och Hasan (1 uppgift). Räkna med att en uppgift tar minst 1,5 timme.


Övriga har självstudier den här dagen!


Fredag 18 maj
Möjlighet att titta på bedömda uppgifter och prata med lärare om dem. Det finns även tillfälle att jobba med uppgifter i den egna planeringen och fråga läraren om dessa.


Information om lite tider på sommarkursen kommer att ges!


  • Kom ihåg att jobba klart uppgifterna i egna planeringen!
  • Betyget för delkursen kommer att ta lite tid, max 2 veckor efter 18 maj. Vi meddelar berörda elever när det är klart!

1 kommentar:

  1. Tusen tack för alla lärare!
    Tack vare dina ansträngningar kan vi kanske göra det.

    SvaraRadera